Zažiga

15 Zažgi

Prenesi v

Materialna pomoč prizadetim v neurjih

Požrtvovalni medo - Gvido Cigale 22.09.2007
Veliko ljudi je v nedavnih neurjih ostalo brez vsega. Zato bo dobrodošla vsaka pomoč, tudi v obliki materiala. Dobrodošlo je vse - obleka, pohištvo in ostala oprema, gospodinjski aparati, televizije..., skratka vse, kar lahko omogoči dostojno in lepše življenje. Prihodnji teden bo več znanega, kako bo s transportom in razdelitvijo zbrane pomoči (za nadaljnja navodila beri dalje).
Poplave v Železnikih Poplave v Železnikih (Avtor: Gašper Furman)
Zaenkrat pobrskajte po svojem imetju, če je kaj takega kar ne potrebujete več ali bi rad podarili. Raziskovanje nadaljujte z obiskom sosedov in akcijo v celotnem kraju (priložnost za služenje PP in IV). Če se boste odločili za tovrstno akcijo, priporočam, da pripravite dopis z žigom stega, da vas ne bo kdo sumljivo gledal. Prosim vas, da na moj mail (gvido.cigale@skavt.net) pošljete podatke kontaktne osebe iz vašega stega (ime, priimek, steg, tel. št. mobitela, mail), ki bo vedela, kaj ste zbrali in kje se zbrani material nahaja.

Ne predstavljam si bolj skavtskega začetka novega skavstskega leta, kot je pomoč ljudem v stiski.

P.S.: Novica je objavljena v dogovoru s Tomažem Paulusom, ki koordinira našo akcijo v Železnikih in iz terena ve, kakšna je situacija.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.