Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Ljubezen iz šolskih dni!

Tadej Uršič - Kamnik1, ter Komenda1, Homec1 13.06.2008
Da, pa jima je uspelo. Se sprašujete komu? Robiju Friškovcu in Nini Pušlar. In skavti smo imeli zopet prste vmes. Vas zanima kako? Preberite dalje.
Slike z oddaje Zvezde pojejo. Slike z oddaje Zvezde pojejo. (Avtor: Matevž Cerar)
Prav gotovo vas je nekaj sedelo v nedeljo pred televizijo in napeto pričakovalo drugi oziroma polfinalni nastop našega Robija. Ter so vas kar naenkrat presenetile nekam znane face na enkranu. Da, skavti iz Homca, Komende in Kamnika smo bili tisti, ki smo skakali in se drli po studiu ter posneli nekaj zanimivih izjav o Robiju.

V sredo je snemalna ekipa prišla v Kamnik, da posnamemo kratek filmček. Pa nam jo je malo zagodel dež, zato smo se iz prvotno mišljene narave preselili v našo skavtsko sobo. Snemanje je bilo polno smeha, ekipa je bila zadovoljna z nami, mi pa z njimi, in tako smo hitro posneli filmček, ki ste ga lahko videli pred Robijevim nastopom.

v nedeljo pa se je ta mala invazija skavtov (spet iz Homca, Kamnika, Komende, okrepljena z Zreško skavtinjo in v "civilu" s skavtinjama iz Grosupljega in skavtom z Ljubljane 5) odpravili v studio TV SLO. Ker nas tam že poznajo:), so bili prav zadovoljni, ker smo prišli in tako zavzeto navijali za naša dva junaka. Robi je bil prav prijetno presenečen tako nad našim prihodom, še bolj pa nad filmčkom:). In začela sta peti, mi pa zraven. Bila sta, vsaj nam, super. Komisiji morda ne toliko, a važno, da sta bila nam. Sledila sta še Anžej Dežan in Ana Dolinar ter Darko Kranjc in Brigita Šuler. Med glasovanjem pa so na oder prišli še Omar Naber (ki pa je s seboj prinesel pramalo majic da bi jih dobili še mi), Alenka Godec in fant, ki je požel prelep aplavz - Werner :). Nato pa veliki trenutek, razglasitev rezultatov. Nina in Robi s skoraj 1000 glasovi prednosti znagala BRAVO!

Po koncu oddaje smo seveda malo pokramljali, se poslikali in počasi odšli novim dogodivščinam naproti. Seveda pa skavti ne znamo brez "lumparij" in tako smo Robiju polepili avto z listki z raznoraznimi besedami podpore in "zahtevo", naj na Jamboree pripelje tudi Nino. Skratka, še enkat vse čestite Robi!!!

Naj pa vas še povabim v nedeljo 22.6. ob 20h na prvem programu Televizije Slovenija, da glasujete zanju!
Fotogalerija
8 slik
Slike z oddaje Zvezde pojejo.
Slike z oddaje Zvezde pojejo.
Slike z oddaje Zvezde pojejo.
Slike z oddaje Zvezde pojejo.
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.