Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Kdo je zadaj?

Taborna pisarna 26.07.2008
Jamboree, največji tabor v zgodovini slovenskega skavtstva, poteka več ali manj tako, kot smo vsi upali. Da pa je to možno, stoji zadaj ogromno prostovoljcev in nešteto ur prostovoljnega dela...
Za konec pa še naš zabojnik, kjer se poleg šefa Mateja Balantiča zbiramo poročevalci ( Blaž Maležič ter Katarina in Mare Škufca skupaj s Špelco), fotografi (Andreja Velušček, Tina Žibert, Matjaž Maležič, Matej Hozjan in občasni fotografi), šef financ Urban Zorc, vodja tropa za kominikacijo z mediji- Barbara Pavlakovič ter tajnik ZSKSS Milan Kobal. Za konec pa še naš zabojnik, kjer se poleg šefa Mateja Balantiča zbiramo poročevalci ( Blaž Maležič ter Katarina in Mare Škufca skupaj s Špelco), fotografi (Andreja Velušček, Tina Žibert, Matjaž Maležič, Matej Hozjan in občasni fotografi), šef financ Urban Zorc, vodja tropa za kominikacijo z mediji- Barbara Pavlakovič ter tajnik ZSKSS Milan Kobal. (Avtor: Različni avtorji)
Izvidnik vrže smet v smetnjak. Smetnjak se hitro napolni. Nato prihiti član osebja, naloži smati na traktor jin jih odpelje na prostor za ločevanje opadkov.

Vrh prostovoljske organizatorske piramide zasedata Žiga Kovačič, programski vodja tabora, in Marko Puškarič, tehnični vodja tabora. Programski del sestavljajo vodje posameznih delov Jamboreeja, Peter Kogovšek in Urška Mlakar (VV), Vesna Žibert ter Žiga Kovačič (IV), Filip Janžekovič in Maja Bertoncelj (PP) ter za skupni del Kristina Kovačič in Aljoša Kikelj. Duhovni asistent jamboreeja je Branko Cestnik.

Strokovni del sestavljajo vodje tropov: za komunikacijo Matej Balantič, za finance Urban Zorc, za odnose z javnostmi Barbara Pavlakovič ter za tehniko Marko Gantar.

Pod naštetimi voditelji so njihovi najožji sodelavci: Urška Mali in Danaja Oblak (trop za odnose z javnostjo), Milan Anžič, Peter Kvartič, Anita Riđič, Elvis Žagar, Danijel Mrvoš, Sašo Štampo, Aleksander Lenaršič, Pavle Menič, Luka Boltar, Klemen Merhar in Jane Ciperle (tehnika), Tomaž Grilj, Matej Hozjan, Blaž Maležič, Peter Mlinar (trop za komunikacijo s članstvom, poročanje), David Jesterle, Nina Milenković, Simona Jeretina, Sara Stojan, Andrej Ranfl, Klara Presečnik, manca Zupančič in Urška Kete (VV), Robi Friškovec, Toni Cvetko, Žiga Nastran, Tomaž in Darja Ovsenik, Matej Čepljenik, Marija Lovšin, Katja Vrhovnik in Urška Železnik (IV), Janez Papa, Simon Drnovšek, Martin Šteharnik, Irena Mrak, Boštjan Jelovčan, Teja Mirtič, Maja Pejovnik, Tina Novak, Tomaž Kogovšek in Aljaž Rifelj (PP) ter Katja Pahler, Miha Šušteršič, Matija Urh in Blaž Klemen (skupni del).

Našteti so svoj prosti čas izdatno posvetili Jamboreeju, nikakor pa se tukaj ne konča. Če bi naštevali poimensko, bi tole novico prebrali šele čez kakšen dan ali dva. Zbrali smo nekaj fotografij, ki vam bodo poskusile vsaj malo približati delo osebja, ki ga je bilo in ga je še vedno na taboru poleg poimensko naštetih še približno 200.
Fotogalerija
56 slik
Za konec pa še naš zabojnik, kjer se poleg šefa Mateja Balantiča zbiramo poročevalci ( Blaž Maležič ter Katarina in Mare Škufca skupaj s Špelco), fotografi (Andreja Velušček, Tina Žibert, Matjaž Maležič, Matej Hozjan in občasni fotografi), šef financ Urban Zorc, vodja tropa za kominikacijo z mediji- Barbara Pavlakovič ter tajnik ZSKSS Milan Kobal.
"Evo, to je naše delo."
Pa še malo prenašanja.
Info točka.
+53

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.