Dogodek

Akela

Spomladanski DPSV 2010

pred 5004 dnevi
Začetek: 20.03.2010 ob 08:00
Zaključek: 21.03.2010 ob 14:00

Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Jaz v naravi, ti v naravi, prešeren tam oba pozdravi

4
Voditelji iz stega Breznica 1 in Državno vodstvo veje VV 09.03.2010
"Zimo smo pregnali, pomlad je spet prišla..." in z njo tudi čas, da se zopet zberemo stari volkovi iz cele dežele. Dobimo se v soboto, 20. marca, na Gorenjskem.
Akela Akela (Avtor: Neznan)

Čas v džungli se je prevesil v pomlad in tudi narava se je po zimskem spanju začela prebujati. Zato te vabimo, da se nam pridružiš na spomladanskem DPSV-ju, kjer se bomo v objemu prelepih krajev pod Stolom in prešerne volje v tej čudoviti okolici ponovno srečali in izmenjali kakšno modro o vodenju krdela ter pridobili nova znanja.

Pričakujemo te v soboto, 20. marca, ob 9. uri, v Breznici.

Če še ne veš točno kje je Breznica, imaš sedaj idealno priložnost, da pobrskaš po atlasu Slovenije, google Earthu, geopedii,... in ugotoviš, v katere kraje te bo to pomlad pripeljala želja po druženju in izmenjavi izkušenj s starimi volkovi iz slovenske džungle (namig: Jaz pa pojdem na Gorenjsko).

Kot vse lepo se bo tudi naše druženje končalo, in sicer v nedeljo do 15. ure, ko se bomo polni novih izkušenj, idej in znanj podali nazaj v svoja krdela.

Prijave zbiramo do srede, 17. marca, na e-mail: dpsv@skavt.net. Prav tja lahko pošlješ tudi svoja morebitna vprašanja. Prijava naj vsebuje sledeče:

* ime in priimek
* steg
* lik v krdelu
* morebitno zamudo ali zgodnejši odhod.

Komentarji (4)

Za komentiranje se prosim prijavi.