Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Gibanje Vera in luč potrebuje našo pomoč

Jasna Žabota 13.06.2006
Gibanje Vera in luč organizira vsako leto letovanja. Zadnja leta imajo hude težave zaradi pomanjkanja prijateljev - spremljevalcev, ki bi prišli na letovanje v Kančevce in s svojimi talenti razveseli lučke.
Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč. Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč. (Avtor: iz galerije gibanja Vera in luč)
Lep lučkarski pozdrav:

Na vas se obračam s prošnjo za pomoč. Lučkarji vsako leto organiziramo DPT oziroma letovanja. Že nekaj let imamo hude težave zaradi pomanjkanja prijateljev – spremljevalcev, ki bi prišli na letovanje v Kančevce, pomagali našim lučkam in bili pripravljeni prevzeti tudi kakšno odgovornost v skupini za pripravo programa ter dati na razpolago svoje roke (konkretno služenje) ali talente katere ima prav vsak izmed nas, čeprav jih je mogoče kdaj težje odkriti.

Letos je situacija z prijatelji še posebej huda, saj jih je prijavljenih samo 9, od 22 lučk pa jih je 9 takih, ki so na vozičku in potrebujejo več pomoči. Zato me je voditeljica DPT v Kančevcih prosila naj namesto nje tole dam na internet ter sama prosi za pomoč. Ker iz prijavljenih udeležencev sama nikakor ne more sestaviti animacijske ekipe (recimo SVOD taborne šole) bi nujno potrebovali vsaj 5 prijateljev (skavtov), ki bi:
- znali igrati kitaro pri maši, skrbeti z petje (glasba)
- pomagati voditelju pri pedagoškem programu
- pobrati prispevek za bivanje ter hoditi v nabavo (ekonom)
- poskrbeti za tehnične stvari (razporedi, skupine drugo )… na samem letovanju
- in si upali sprejeti izziv ter tvegati.

Glede na to, da so na tem letovanju tudi lučke, ki so na invalidskem vozičku ter potrebujejo več pomoči, bi potrebovali še vsaj 5 skavtov, ki bi pomagali tem lučkam in konkretno služili bližnjemu. Več informacij in pojasnila dobite pri ge. Mariji Lapajne na tel. 041/707-469 do 1.7.

Prosim pridite pomagat in tvegajte, kajti ne bo vam žal..

Nevenka
Fotogalerija
8 slik
Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč.
Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč.
Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč.
Tukaj je nekaj zbranih slik iz letovanj gibanja Vera in luč.
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.