Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Ekipa SkavtNET - ustvarila spletni svet, drugačen od prejšnjih let!

Ekipa SkavtNET 03.11.2011
Ste siti dolgočasnih, pustih, skomercializiranih spletnih strani? So se vam zatresla kolena? Vam je ličnico potegnilo v nasmeh? So se vam začele zenice nekontrolirano širiti in ožati? Naj vas ti simptomi ne vržejo iz tira, saj je ta pojav popolnoma normalen in sprejemljiv. Zašli ste namreč na prenovljeno stran SkavtNETa, ki vas ne more pustiti ravnodušne.
kolaž (Avtor: Jure Tuta)

Ekipa SkavtNET se je v začetku skavtskega leta zbrala v Slavini v mogočni župniji s staro knjižnico, skritimi stopnicami in globokimi skrivnostnimi omarami. Za vas smo načrtovali kaj se bo v letošnjem letu videvalo na prenovljenem SkavtNETu.

Zagnana ekipa je preverila cilje lanskega leta in začrtala nove za letošnje leto. Naše poslanstvo je, da skavtinje in skavte spodbujamo k ustvarjalnosti, povezovanju, osebni rasti ter pretoku znanja in informacij, tako da jim omogočamo uporabne, kakovostne in inovativne spletne storitve. Iz zaupnih virov vam sporočamo, da bo to leto na SkavtNetu zelo živahno. Pripravili smo namreč tudi strategijo, kako bodo vsebine postale še privlačnejše. Ko se vam bo svet zazdel dolgočasen in predvidljiv, vas bodo vsebine s SkavtNETa ponesle nazaj v naravo, med prijatelje, skavtske veščine in razburljive skavtske pustolovščine.

Novo grafično podobo smo proslavili ob torti, smehu in druženju. Družbo so nam delali tudi bivši duhovniki s fare, ki so nas spremljali s slik in nam mežikali. Že tako zabaven večer smo si popestrili še z bruhanjem ognja, metanjem barvitih krogel in skakanjem s `federhoduljami´. Po malo kulturnega izobraževanja pa smo se odpravili v Park vojaške zgodovine v Pivki. Fantom je uspelo spraviti tudi edino prisotno (rahlo poškodovano) dekle v podmornico, s katero smo nato odpluli najboljšemu SkavtNET letu naproti.

Prispevajte članke s svojih skavtskih doživetij in plujte z nami ter sooblikujte prenovljeni SkavtNET!

Fotogalerija
15 slik
+12

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.