Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Državno vodstvo TZV na obiskih 2010

Barbara Tehovnik in Andraž Repanšek (Državna voditelja TZV) 06.08.2010
Vsako leto se državna voditelja TZV odpravita pogledat kako poteka izobraževanje bodočih vodnikov na terenu. Prijetni obiski treh tečajev so se tako zvrstili tudi letos.
TZV TZV (Avtor: Mitja Markovič)

Na prvi TZV, ki je potekal v Jelšah pri Novem mestu, sva prispela ravno v času kuhanja večerje. Za smešno in sproščeno vzdušje so med obiskom in večerjo skrbeli voditelji, ki so skakali okoli vodovih kuhenj in se popolnoma vživeli v karakterje iz filma Madagaskar.

Drugi TZV sva obiskala v Retečah že kar prvi dan tečaja. Morava priznati, da sva bila zelo navdušena nad pridnostjo in marljivostjo vodov, ki so postavljali taborne zgradbe. Čutila sva, da v zraku mrgoli množica bodočih vodniških talentov.

Na obisku tretjega TZV-ja pa sva že od daleč videla, da prihajava ravno v času najhujših bojev velike igre. Udeleženci so tekali sem ter tja in se po skavtsko bojevali v imenu Zaupanja, Poštenosti, Odgovornosti, Prijateljstva in Skavtskega duha.

Od 123-ih udeležencev je letos tečaje uspešno opravilo kar 121 bodočih vodnikov. Čestitke vsem in prav tako tudi voditeljem, ki so jim posredovali vsa potrebna vodniška znanja.

Fotogalerija
4 slike
TZV
TZV 3 - Skupinska slika
TZV 1 - Skupinska slika
TZV 2 - Skupinska slika

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.