Dogodek

Bum stoletja na Ptuju

Bum stoletja na Ptuju

pred 6150 dnevi
Začetek: 27.04.2007 ob 22:00
Zaključek: isti dan ob 22:00

Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

Bum stoletja na Ptuju

Nina 15.04.2007
Zaživela je inernetna stran letošnjega osrednjega skavtskega projekta na Ptuju! Tudi ti si lahko del nepozabne avanture po najstarejšem slovenskem mestu - zakladnici tisočletij! Preizkusi svoj skavtski duh! Naj eksplodira v tebi! 100 let je treba praznovati! Pridi, ne bodi reva ;)
Bum stoletja na Ptuju Bum stoletja na Ptuju (Avtor: Tadej Pintar)
Na Ptuju smo se odločili, da skavtsko stoletnico obeležimo kar se da eksplozivno in glasno. Naš projekt je obsežen in vključuje več aktivnosti, ki so se že zgodile, se dogajajo, ali pa se še bodo zgodile. Zares in dokončno pa bo eksplodiralo 28. 4., ko bo na Ptuju BUM STOLETJA.

Projekt je nekaj posebnega tudi zato, ker ne bo vključeval le skavtinj in skavtov, ampak vse Ptujčane in okoličane. Povezala nas bo skavtska avantura, kakršne skavti in Ptujčani ne pomnite!
To namreč ne bo običajen izziv, ampak čisto prava pustolovščina z nepredvidljivimi presenečenji in "odbitimi" točkami, ki se bodo dogajale na izjemnih lokacijah! Ste dovolj pogumni?
Verjemite, nepozabnega vikend paketa na Ptuju nočete zamuditi!

Možni sta dve kategoriji, in sicer ekipe iz vrst IV ter ekipe, ki jih sestavljajo PP, NOPP in voditelji. Ekipa je lahko sestavljena 4 ali 5 članov.

Skromen prispevek šteje pičle 4 evre na osebo! Zdaj pa povej, če ni to super! Nagrade bodo vredne več, da ne omenjam niti pustolovščine, zastonj druženja in dobre hrane! Prijave sprejemamo do srede, 25.4.2007, in sicer preko obrazca, ki ga izpolniš kar na sami strani, kjer lahko dobiš tudi vse ostale informacije:

http://ptuj1.skavt.net/bum/


Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.