Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Bilo je Mega´ne¨!

Bojan Pirnat 02.05.2006
V ponedeljek, 1. maja 2006, smo zaključili s taborno šolo POTA 1. V petih dneh skupnega druženja je 11 popotnic, 12 popotnikov ter 7 članov SVODA potovalo od Grosuplja do Želimelj. Bili smo v dobri opremi, tako da nas vsakodnevne padavine niso motile. In imeli smo se MEGA.
Fotogalerija TŠ POTA 1 Fotogalerija TŠ POTA 1 (Avtor: Matej Jurjavčič)
Na poti taborne šole so nas spreljali Grki in sveti Pavel, ki nam je vsak dan delil duhovne drobtinice. Kot se za prave grke spodobi smo vsak dan tekmovali v eni disciplini olimpijskih iger. Zmagovalno ekipo pa smo razglasili na grškem večeru, ki sta ga udeležencem v čast pripravila Hera in Zeus.
Da je bila taborna šola izobraževanje, in ne samo zabava, smo poskrbeli z delavnicami in predavanji, na katerih smo delili znanje, ki ga potrebuje vsak skavtski voditelj. Spoznavali smo kakšen naj bo skavtski voditelj, kako izgleda skavtska metoda, srečanje SKOVja in načrtovanje. Da je ZSKSS član velike skavtske družine pa nam je bilo predstavljeno na temi Mednarodni odnosi.
Praktična znanja smo izpopolnjevali z VV, IV in PP utrinki. Baze naših iger, bansov in pesmi pa smo dopolnjevali med potjo, odmori in v času kosila.
Svoj pečat smo pustili tudi na praznovanju zlate poroke.
Ponedeljkovo slovo ni bilo nič kaj žalostno, saj smo si obljubili, da se zopet srečamo na Mrestu, kjer bomo kot ekipa Megane sodelovali na odbojkarskem turnirju.
Fotogalerija
16 slik
Fotogalerija TŠ POTA 1
Fotogalerija TŠ POTA 1
Fotogalerija TŠ POTA 1
Fotogalerija TŠ POTA 1
+13

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.