Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

BOLJ STAR - BOLJ SKAVT! Prireditev leta obiskal poseben gost!

1
Teja Šuštar, Vrhnika1 - Argonavti 05.04.2009
Vrhniški Argonavti smo v nedeljo, 29.3.2009, spretno kot še nikoli pluli po odrskih deskah Cankarjevega doma na Vrhniki. Izjava nekdanje vrhniške voditeljice: "Ko ste ob zaključju začeli peti skavtsko himno, sem komaj zadrževala solze od ganjenosti," pove vse. Navdušili smo druge, navdušili smo nas same. Zmoremo, znamo, hočemo in še nas boste videli!
Bolj star - bolj skavt! Bolj star - bolj skavt! (Avtor: Vrhnika1 (Boštjan Seničar) )
Brusili smo in pilili, tesali in rezljali... In naposled le dovršili naše skavtske talente, ki smo jih prikazali na odrskih deskah Cankarjevega doma na Vrhniki.

Volčiči so ugnali Bedanca in Pehto, četa se je naučila rokovanja s sekiro, kompasom in vrvjo, klan je v Popold(t)niku poročal o pretiranem uživanju gresa, ki je terjal kirurško izpraznjenje in o aferi čista lopata (sem in tja pa te fore). Izpustili niso tudi šokantne novice, da se želi slavček slovenske glasbene estrade pridružiti skavtskim vrstam, saj se mu dopadeta modre hlačke in oranžna srajčka. SKVO je zapel pesem Bolj star bolj skavt.

Ob zaključku sta nas zakonca Franci in Anja, ki sta nam dovolila vpogled v njuno zakonsko življenje, povabila še na pogostitev in druženje.

Prireditvi je sledila še pogostitev in klepet. Za pecivo in ostale dobrote se zahvaljujemo nepogrešljivm skavtskim mamam in sponzorjem: Pekarna in keksarna Adamič, Pekarna Baškovč, LINPAC Packaging d.o.o., Hotel Mantova, Pizzeria Bella, Pizzeria Sončnica, Gostilna in pizzeria Nibi, Pizzeria Boter, DG 69, Orel d.o.o.

Naj izdam še, kdo je bil izjemen gost, ki je obiskal prireditev Bolj star - bolj skavt!. Zanj smo rezervirali poseben sedež v naših srcih. Ste uganili? Naš gost je bil ....... SKAVTSKI DUH!
Fotogalerija
16 slik
Bolj star - bolj skavt!
Bolj star - bolj skavt!
Bolj star - bolj skavt!
Bolj star - bolj skavt!
+13

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.