Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Poklicani k življenju ...

Ester Srdarev 01.03.2007
... se imenuje dobrodelni koncert, ki ga prireja Skupnost BARKA. V torek, 16.marca 2007 ob 19. uri v DOMU ŠPANSKIH BORCEV v Ljubljani (Moste). Prav gotovo vsi veste, kaj je BARKA in kje je BARKA.To je prijazna hiša v Zbiljah št. 66, kjer živijo prijazni ljudje.

V svoji zgibanki imajo napisano: "Barka je skupnost, v kateri skupaj živijo in delajo odrasle osebe z motnjo v duševnem razvoju in njihovi spremljevalci, večinoma prostovoljci.

Je krščanska skupnost, odprta tudi za tiste, ki so drugače verujoči ali neverujoči.

Barka želi biti v razdeljenem svetu znamenje upanja. Njene skupnosti, utemeljene na odnosih zaveze med ljudmi, ki imajo različne intelektualne sposobnosti in izvirajo iz različnih socialnih, verskih in kulturnih okolij, si prizadevajo biti znamenje edinosti, zvestobe in sprave." (Listina Skupnosti Barka)

To je neprofitna humanitarna organizacija. Ker prejemamo le omejena državna sredstva, smo v veliki meri odvisni od prostovoljnih prispevkov in pomoči posameznikov in organizacij.”

V torek, 16. marca 2007 ob 19. uri nas vabijo v DOM ŠPANSKIH BORCEV na dobrodelni koncert “POKLICANI K ŽIVLJENJU”. Krasen plakat so narisali in napisali in obljubljajo nam lep večer, ki ga bo začela plesna skupina Metulj, nadaljevali pa Vita Mavrič, Polončice, čelist Gregor Marinko in violinistka Nina Grošelj.

Vabljeni!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.