Zažiga

28 Zažgi

Prenesi v

JOB - zaupni telefon

Ester 14.02.2007
Od Robija Friškovca – verjetno ga vsi poznate - je prišlo zanimivo vabilo. Robi, zaporniški duhovnik in en fejst fant, vabi mlade in manj mlade prostovoljce na tečaj za delo na zaupnem telefonu JOB. Robi piše:
Glej daleč - četrtek Glej daleč - četrtek (Avtor: Gašper Furman)
”Živjo! Obračam se tudi nate, da v skupini, ki jo vodiš ponudiš možnost udeležbe na tecaju za prostovoljce zaupnega telefona Job - za žrtve kaznivih dejanj. Za mlade je to možnost prostovoljnega dela, ki lahko v njih prebudi samozavest, da lahko človeku v stiski stojijo ob strani.

Starostna meja je nad 18 let. Srečanja bodo zanimiva, saj jih bodo vodili strokovnjaki, ki v Sloveniji poznajo področje žrtev kaznivih dejanj. Ker pričnemo s prvim srečanjem že 19. februarja (vsega skupaj je 10 srecanj ob pon. in čet. ob 19h - to pomeni znotraj enega meseca), te prosim, če lahko mladim posreduješ to vabilo. Lahko ga daš tudi na kakšno mailing listo ali forum. Hvaležen bom za tvojo pomoč in spodbudo mladim.
Vse dobro! Robert Friškovec"

Torej: ponujen nam je nov izziv in možnost služenja. Če vas zanima, se oglasite Robiju na mobi 041 743 286 ali na mail: robert.friskovec@guest.arnes.si, tel: 041 743 286.

Bi.Pi.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.