Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Živjo, Tungjatjeta, Hello, Khublei, Pryvit, Akory Aby

Ester AAČ 10.04.2008
Ko v sončnih pomladnih dneh odpremo okno, se razveselimo svežine, sončnih žarkov… Odprto okno prinaša nov pogled, razširi obzorja, daje svežino,… Te besede želijo biti povabilo in izziv, da skupaj pogledamo skozi okno v svet. V ta namen pripravljamo posebno "okno" - dobrodelno razstavo POTA – OKNO V SVET. Namen te razstave je, da preko razstavljenih izdelkov svetovnega popotnika Jelka A. Ranta ter srečanj s fotografijami, filmi in osebnimi zgodbami mladih, ki so se udeležili mednarodnih taborov prostovoljnega dela POTA, pogledamo skozi okno v svet, ki nam je malce manj znan, nas pa lahko obogati, osveži, navduši, …

V nadaljevanju je ponujenih nekaj "oken", ki imajo lep razgled in zato vabimo, da skupaj pogledamo v svet prostovoljstva. Dobrodošli kadarkoli v zapisanih urah - okna bodo odprta. Za pogled skozi ta "okna" bo dobrodošel kak prostovoljni dar, morda kupljen spominek, kartice, poster, udeležba na licitaciji. Z vsem zbranim denarjem bomo prispevali k temu, da bo projekt POTA v letošnjem poletju zopet odpiral nova okna devetdesetim prostovoljcem, ki se odpravljajo na tabore v Albanijo, Brazilijo, Indijo, Gvajano, Romunijo, Madagaskar, Slovenijo, Južnoafriško republiko in Ukrajino.

Ne pozabite povabiti tudi drugih, da pridejo na razstavo in pogledajo skozi kakšno novo okno. Če ta mail pošljemo naprej, se sicer ne bo zgodilo nič pretresljivega, lahko pa koga razveselimo z novim pogledom skoz okno ...

Razstava bo odprta od 15. do 22. aprila 2008 od 9:00 do 13:00 ure in od 15:00 do 20:00 ure v predverju cerve sv.Jožefa na Poljanah v Ljubljani.

Vsa zbrana sredstva od vstopnin, prodaje izdelkov, posterjev, kartic, koledarjev in dobrodelne dražbe bodo namenjena podpori projekta POTA in MEDNARODNIM TABOROM prostovoljnega dela.

Vsak večer od 15. do 21. aprila ob 19:30 uri: POVABILO NA SKODELICO RIŽA.

Vsak dan od 16. do 22. aprila bo voden ogled po razstavi (po vnaprejšnjem dogovoru na mobi 031 876 922 in pota@mic.si).

TOPLO PRIPOROČAM!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.