Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Prijatelja lahko prištejemo med čudeže narave

Ester 05.05.2008
S temi besedami so začeli svoje povabilo PRIJATELJI IZ GOLOVCA, med katerimi so tudi naši bratje in sestre skavti. Pa ne iz ljubljanskega Golovca, ampak celjskega in ne iz hriba, ampak iz CENTRA ZA VARSTVO IN DELO GOLOVEC, kjer bivajo, delajo, ustvarjajo, se zabavajo, jočejo in smejejo in se veselijo življenja in vsakega novega dne! Vabijo nas, da se v soboto, 7. junija 2008 zberemo v njihovem veličastnem parku, kjer bodo organizirali SREČELOV. Z zbranimi sredstvi bodo sofinancirali nakup pripomočkov za delo na vrtu in v parku. Pri vrtnarski dejavnosti, katere mentorica je skavtinja Mojca Potočnik, sami z veseljem skrbijo za trate in travnike okrog hiš, za cvetlične gredice na treh bivalnih enotah, za poti in stezice, za drevje ter rože na oknih in balkonih. Močno si tudi želijo, da bi nabavili manjši traktor, s katerim bi si olajšali delo v parku.

Na nas, skavte in širšo javnost, se obračajo s prošnjo za donacijo na njihov TTR štev.01100-6030269746-0520005 ali s prispevanjem izdelkov, primernih za dobitke na srečelovu.

Bomo prisluhnili tej prošnji? Se bomo potrudili in v svoji službi, pri sosedih in znancih zaprosili za pomoč? Bomo odšli na Golovec, da se spet srečamo, se poveselimo z njimi in kupimo srečko?

Bilo bi zelo lepo in zelo skavtsko! Bodimo drobni čudež v velikem čudežu prijateljstva!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.