Dogodek

Družinsko skavtstvo

Pričevanje in predavanje: Pomen skavtstva za družino

pred 5277 dnevi
Začetek: 17.09.2009 ob 18:30
Zaključek: 18.09.2009 ob 18:29

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Odrasli skavti na Socialnem tednu: Pomen skavtstva za družino

1
Aleš Čerin 08.09.2009
Socialna akademija v sodelovanju z drugimi organizacijami (med njimi tudi ZBOKSS) organizira prvi Socialni teden v Sloveniji. Na njem predavata in pričujeta o pomenu skavtstva za družino Anica in Tone Sečnik. Četrtek, 17. septembra 2009, ob 20. uri v Župnijskem domu v Štepanji vasi, Mekinčeva 3, Ljubljana. Povabljeni.
Družinsko skavtstvo Družinsko skavtstvo (Avtor: Aleš Čerin)
Kaj pravijo na internetni strani o Socialnem tednu, ki je nekaj novega v Sloveniji: "S Socialnim tednom želimo v prvi vrsti spodbuditi katoličane k ovrednotenju svoje lastne družbene dejavnosti ter k refleksiji družbene ureditve, v kateri živimo.

V širšem smislu pa je socialni teden namenjen vsem posameznikom, civilni družbi, gospodarskim subjektom in političnim odločevalcem, ki se zavzemajo za pravičnejšo družbo prihodnosti."

V torek, 15. septembra ob 20h ("Preprosto življenje - koliko je za kristjana dovolj?" - Škofijska dvorana škofije Novo mesto, Kapiteljska 1, Novo mesto) in v četrtek, 17. septembra ob 19.30h ("Podjetje Moja družina - Voditi družino kot podjetje?" - Cistercijanski samostan Stična, Župnijski dom) predava na Socialni akademiji tudi Aleš Čerin.

Več na spletni strani Socialne akademije: http://bit.ly/pqp3z

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.