Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Metuljčki v trebuhu….

Ester Srdarev 10.06.2007
Samo še dobra dva tedna, pa gremo proti Čezklancu. Kako se pride do tja veste že vsi. Če se boste slučajno zgubili, nič za to. Vas bomo počakali in brez vas prav gotovo ne bomo začeli. Zdaj so ostale res samo še zadnje finese in metuljčki v trebuhu, ki so znak velike vznemirjenosti in prijetnega pričakovanja. Nekaj »malih skrivnosti« vam bi še rada napisala, vse »velike skrivnosti« pa vas čakajo na taboru.

Torej: v četrtek popoldne se bomo zbirali vse tja do večera. Zvečer bomo zarajali ob slovenskem ognju, zapeli slovenskega Angelčka in si zaželeli lepe sanje v štirih jezikih.

Petek bo veliki dan za spoznavanje. Spoznali bomo drug drugega (ponovite ime in priimek, skavtsko ime, datum in uro rojstva,
barvo las, imena otrok in številko čevljev!) in okolico. Sprejeli bomo BiPi-jev plamen, odkrivali ožjo in širšo okolico Čezklanca in zvečer opazovali zvezde. Ponovite torej tudi lekcijo o romantiki!

Sobota bo tržni dan. Bomo šli malo na tržnico, kot se za soboto spodobi, poklepetali s sosedi na levo in desno, popili kavico in prigriznili kakšno domačo slovensko - italijansko - hrvaško - avstrijsko dobroto. Skočili bomo tudi na pošto in poslali domov prijazen pozdrav. Zajodlali bomo in ponovili lekcijo o dobrih sosedskih odnosih. Zvečer bomo zaplesali z Rezijanci.

Nedelja nas bo združila v veliko skavtsko družino pri slovesni sveti maši. Sestavili bomo skupni znak, napisali svoje doživetje, pobrali naslove, stisnili v objem prijatelje, potočili kakšno solzico, pospravili skavtsko vas in ...
...in se odpeljali domov.Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.