Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Hvala ti, prijatelj!

Mojca - Vesela žolna 19.06.2008
V soboto 7.junija 2008 smo DOKSS Celje-bratovščina Celjske zverinice imeli celodnevno skavtsko srečanje v parku CVD Golovca. Srečanja so se še udeležili naši prijatelji varovanci CVD Golovca, njihovi starši in seveda odrasli skavti iz drugih bratovščin širom Slovenije. Vrhunci srečanja so bili: orientacijski pohod, otvoritev vrtne ute v parku, skavtski srečolov, katerega namen je bil zbiranje sredstev za nabavo manjšega traktorčka-kosilnice in vrtnega orodja za lažje urejanje parka na Golovcu (večino dela v parku opravijo varovanci) in seveda sv.maša s skavtskimi obljubami naših "novih" skavtov: Brankota, Petre, Aljoše, Polone, Lojza in Kristjana.
Prelepi utrinki na lep dan. Prelepi utrinki na lep dan. (Avtor: Darko-Srčni krt)
Da smo pa lahko to srečanje izvedli, pa je poleg pridnih rok pri sami izvedbi programa bilo potrebno še veliko ljudi dobre volje, tistih tihih skromnih prijateljev, ki so z majhnimi dejanji in pozornostmi ogromno prispevali k temu lepemu dogodku.
Zato, hvala ti prijatelj, da si bil z menoj, ko sem zbirala dobitke za srečelov. Hvala ti, da si mi stal ob strani, ko sem pripravljala in organizirala program ter s tvojo pomočjo izpeljala naš skavtski srečolov. Srečali smo se ob naši vrtni uti, kjer se bomo v prihodnje srečevali, kofetali in tkali nova prijateljstva.
Hvala ti prijatelj, da si prišel na srečanje, bil z nami in se podal na orentacijski pohod. Tudi dež ti ni pokvaril dan, niti tvojega razpoloženja.
Hvala ti prijatelj, da si obedoval z našimi varovanci in da ti je po orentacijskem pohodu zadišal naš golaž, katrega so pripravile skrbne roke naše kuharice in kuharja.
Hvala ti prijatelj, da si bil ob meni ob slovestni otvoritvi vrtne ute, da si zaplesal ob harmoniki, da si kupil srečko, se poveselil ob nagradi, katero si zadel. Hvala, da si bil ob licitaciji dveh škatlic...
Hvala ti prijatelj, da si bil ob meni , ko smo se igrali. Bili smo resnično otroci, igrali smo se badminton, balinanje, košarko, skupaj prodajali srečke...
Hvala ti prijatelj, da sem lahko s teboj okušala sladke domače dobrote.
Hvala ti prijatelj, da si me obdaril s tvojim nasmehom pozitivno energijo...
Hvala ti prijatelj, da sem lahkos teboj doživela čudovit dan. Dobili smo nove sestre in brate v našo bratovščino.
Hvala za čudovit park, kjer smo lahko bili resnični otroci s piščalkami na ustih...
Hvala za dan, kateri ni bil namenjen za obvezno sobotno čiščenje stanovanja, nakupovanje ..., ampak bil to za vse nas duhovno bogat dan.
Še enkrat hvala in Bog povrni.
Fotogalerija
20 slik
Prelepi utrinki na lep dan.
Prelepi utrinki na lep dan.
Prelepi utrinki na lep dan.
Prelepi utrinki na lep dan.
+17

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.