Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Delali smo butare

Darko Potočnik - Srčni krt 06.04.2010
... in to na cvetno soboto z Divjimi risi. Kot je že v navadi, so nas naši prijatelji z Golovca pričakali z veliko nestrpnostjo. Z bivalnih enot smo jih prepeljali h kapucinom, kjer smo se pridružili skupini otrok in mladih.
Tudi Tatjana se je pohvalila. Tudi Tatjana se je pohvalila. (Avtor: Darko Potočnik)

Sodelovali smo pri delavnicah izdelovanja butar. Naši risi so bili zelo pridni pri izdelavi le teh. Ob pomoči mentorjev so vsi naredili svojo butarico, ki po lepoti niso prav nič zaostajale za ostalimi. Na koncu so se prav vsi ponosno slikali s svojim izdelkom.

Po delavnicah smo se udeležili večerne sv. maše, ki jo je maševal p. Marjan. Med mašo je bil tudi blagoslov butaric, oljk in cvetja, otroci so pa bogoslužje obogatili z ubranim petjem. Na koncu maše je sledilo presenečenje. Otroci so s petjem pesmi Mamica je kakor zarja razveselili svoje mame za že pretekli četrtkov materinski dan.

Med povratkom proti domu naših "Risov" smo se še mimogrede ustavili v Mercator centru na eni kavici. Ob sproščenem vzdušju, smo utrnili naše vtise in veselo kramljali.

Kot bi mignil je bila že ura 20.00, torej skrajni čas, da naše prijatelje vrnemo domov na enote. Slovo od naših prijateljev je bilo prisrčno in ob pozdravu so že deževala vprašanja o novem snidenju.

Fotogalerija
16 slik
Tudi Tatjana se je pohvalila.
Združeno izdelovanje butar.
Otroci pridno izdelujejo butare.
Še malo in bo končano.
+13

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.