Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Čas za življenje

Ester Srdarev 01.06.2006
Čas za življenje ali Zeit fuers Leben. Tako so poimenovali svoj letošnji 3-dnevni poletni tabor odrasli skavti iz bratovščine »ST.GEORG« iz Gradca. Vabljeni tudi vi!
razno Nm razno Nm (Avtor: peter)
Letos se bodo spet podali na Zweibacherwiese = travnik ob dveh potočkih pri Soboti (Soboth), kjer si bodo vzeli čas za življenje, za druženje, za spoznavanje, za petje in glasbo.
Travnik ob dveh potočkih leži blizu slovensko-avstrijske meje, pravzaprav je en potok naš, drugi njihov, vmes pa je lep travnik, raven kot miza in zelen kot trava zgodaj spomladi. Čisto blizu je avstrijska kmetija, ki ima ribnik s postrvmi in njihova babica naj bi bila Slovenka. Pred dvema letoma, ko smo bili tam, smo hoteli z njo pokramljati v našem jeziku, pa drug drugega nismo razumeli...

In zakaj pišem vse to? Ker nas Avstrijci prijazno vabijo na njihov tabor! Christiana, ki je eden od organizatorjev, smo spoznali lani poleti na našem taboru. To je tisti visoki prijazni avstrijski skavt, ki je aktivno sodeloval z nami in nam na koncu skupaj z Martinom zapel pesem o našem taboru. Oba super igrata kitaro.

Torej vabljeni med dva potočka od 20. do 23.julija 2006!
Participacija je EUR 15,00 na osebo, rabite svoj šotor in taborno opremo in veliko dobre volje. Prijave zbira Thomas na E-mail: thomas@pfadfinder-gilde-graz.at do vključno 15.06.2006.
Za vse informacije lahko pokličete ali pišete tudi Ester: ester.srdarev@skavt.net.

Pred dvema letoma smo se imeli lepo! Prav gotovo bo tako tudi letos!
Fotogalerija
6 slik
razno Nm
razno Nm
razno Nm
razno Nm
+3

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.