Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Spletna skavtarnica

Sabina Rupnik Suhadolnik, pisarna ZSKSS 21.08.2015
Nujno potrebujete nove skavtske tarok karte? Sta skavtarnici v Ljubljani in Mariboru za vas preveč oddaljeni? Vam vaše obveznosti ne dopuščajo, da bi se v skavtarnici oglasili v času uradnih ur?
Spletna skavtarnica (Avtor: ZSKSS)

Ponujamo vam enostavno rešitev!

SPLETNA SKAVTARNICA

Vse izdelke skavtarnice lahko najdete v internetnem katalogu, pomerite in ogledate pa si jih lahko na sedežu Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov v Ljubljani (Ulica Janeza Pavla II. 13) in skavtarnici v Mariboru (Slovenska ulica 17).

Nakupovanje poteka tako, da kupec želene izdelke dodaja v nakupovalno košarico in odda naročilo. Prejeta naročila ponudnik obdela praviloma dvakrat na teden: ob ponedeljkih in četrtkih, izjemoma tudi vmes. Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel ob naročilu. Stroški dostave so obračunani po ceniku Pošte Slovenije.

Skavtarnica je interna skavtska trgovina, v kateri si naši člani lahko kupijo najrazličnejše izdelke za vsakdanjo uporabo v skavtstvu in sicer. Skavtarnica poskuša zagotoviti kakovostne izdelke po članskih cenah, ki so dosegljive kar najširšemu krogu skavtinj ali skavtov. Z izdelki skušamo skavtstvo približati tudi širši javnosti.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.