Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Imamo naj prostovoljca!

Alenka Oblak, strokovna sodelavka 25.04.2006
Mladinski svet Slovenije je že četrtič podelil priznanja za Naj prostovoljca / naj prostovoljko / naj prostovoljski projekt. V kategoriji 19 - 30 let je bil izbran SKAVT TOMI TOMŠIČ iz stega Kamnik 1!! Čestitke!! Naj bo skavtski duh še naprej s teboj!
Natečaj za naj prostovoljko/prostovoljca/prostovoljski projekt Natečaj za naj prostovoljko/prostovoljca/prostovoljski projekt (Avtor: Alenka Oblak)
K sodelovanju na natečaju so pozvali vse organizacije in posameznike, ki pri svojih aktivnostih vključujejo prostovoljno delo, da na natečaj prijavijo svoje najboljše prostovoljke, prostovoljce in prostovoljske projekte.

Ponovno je bil odziv večji kot predhodno leto, prejeli so namreč skupno 155 prijav; 113 za posameznike in 42 za projekte.

V starostni skupini od 19 do 30 let je prejel naziv Naj prostovoljec Tomi Tomšič iz stega Kamnik 1, in sicer za celoletno vodenje skupine skavtov v starosti od 10 do 15 let, za sodelovanje na tabornih šolah ter vodenje projekta spletnega portala tabornih prostorov in hiš [url=http://tabori.skavt.net]tabori.skavt.net[/url].

Priznanja je prejemnikom Naj nazivov izročil minister za delo družino in socialne zadeve mag. Janez Drobnič. Poleg ministra sta bila častna gosta na prireditvi tudi ga. Danica Simšič, županja mesta Ljubljane in dr. Vito Flaker, dekan Fakultete za socialno delo.

Več o nagrajencih in natečaju [url=http://mss.si/index.php?id=49&pid=1&nid=148]tukaj[/url].

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.