Dogodek

Knežja zmrzljivka

pred 6642 dnevi
Začetek: 20.01.2006 ob 23:00
Zaključek: isti dan ob 23:00

Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Knežja zmrzljivka

Gregor Vrečar 12.12.2005
Knežji steg Celje 1 se je odločil organizirati pravo snežno skavtsko zabavo! Ker tudi mi želimo v naslednjih treh letih čim bolj ozavestiti naše »KORENINE« (skavtske, katoliške in narodne) smo se odločili, da jih bomo najprej z Vašo pomočjo simbolično vklesali v sneg in led. Samo predčasno prijavljene ekipe lahko sodelujejo na Zmrzljivu-izzivu. Prijave se začnejo danes, 13.12.2005 na stegovi strani [url=http://celje1.skavt.net]http://celje1.skavt.net[/url], končajo pa 7.1.2006. Pohitite, ker je čas za prijavo in število prostih mest OMEJENO; Ekipe so lahko mešane po spolu (tudi barva rutke v kneževini- skupini ni pomembna), šteti morajo štiri člane in starost mora biti usklajena po sledečih navodilih.

Volčiči in volkuljice: (8-11 let) bodo izdelovali SNEŽENO DŽUNGLO z vsemi njenimi prebivalci.

Izvidniki in vodnice: (12-16 let) bodo na čim bolj izviren način skušali s pomočjo snega predstaviti STEG OZ. SKAVTSKO SKUPINO, iz katere prihajajo (skavtske korenine).

V kategoriji popotnikov in popotnic (ki zajema tudi ves sloveski noviciat) (do 21 let) bo potrebno iz snega zgraditi kulturno ZNAMENITOST KRAJA, v katerem se nahaja steg oz. skavtska skupina (korenine slovenskega naroda).

SKVO in ZBOKKS pa čaka še posebej zahtevna naloga, saj bodo le-ti skušali prikazati katoliški del korenin. Poskušali bodo izdelati skulpture skavtskih zavetnikov oz. svetnikov (sv. Frančišek, sv. Jurij, Pavel, itd) in pripraviti prostor za mašo.

Vse informacije, povezane z Knežjo zmrzljivko 2006 lahko najdete na naši spletni strani: obrazec s prijavo, predstavitev, program, pogoji, prostor, plačilo, forum …

V upanju, da se nam pridružite, vas vse lepo pozdravljamo! Knežji steg CELJE 1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.