Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Izhod čete Zahodne straže

Mojca Abram- Vsevedna panda 28.11.2005
Četa zahodne straže (Nova Gorica1) se je v soboto 26.11.2005 odpravila na izhod v Deskle v soški dolini. Imeli smo pomembno nalogo spomniti se svojih skavtskih začetkov ter uradno imenovati nov ženski vod, ki se je pridružil aligatorkam, orlom, medvedom, pandam in tarantelam.
Imeli smo pravo zimsko vreme Imeli smo pravo zimsko vreme (Avtor: Nova Gorica 1)
Dopoldne smo se posvetili puščavi in razmislili kakšna je bila naša skavtska pot do sedaj ter se okepali, saj je tudi soško dolino pobelil novembrski sneg. V župnjišču smo se naučili izdelovati bakle ter juhati joto. Po kosilu smo se odpravili do cerkvice sv. Kvirina kjer smo imeli mašo ter imenovanje novega voda kengurujk. Po cerimoniji smo se posladkali s torto ter nato s baklami odšli proti Plavam, kjer so nas že pričakali starši.
Fotogalerija
9 slik
Imeli smo pravo zimsko vreme
Četa zahodne straže (Nova Gorica1) se je v soboto 26.11.2005 odpravila na izhod v Deskle v soški dolini. Imeli smo pomembno nalogo spomniti se svojih skavtskih začetkov ter uradno imenovati nov ženski vod, ki se je pridružil aligatorkam, orlom, medvedom, pandam in tarantelam. Oglejte si fotografije!
Mmmmm, diši ...
Tišina, prosim!
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.